Milletvekili Genç olay yerinde!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri'de yabancı uyruklu bir kişinin, küçük yaşta yabancı uyruklu bir çocuğu taciz ettiği iddialarının ardından olay yerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Genç olay yerinde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir şahsın, 5 yaşındaki Suriyeli bir çocuğu taciz ettiği iddialarının ardından başlayan olaylar hızla büyürken CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç bölgeye gitti. Milletvekili Genç burada vatandaşlarla bir araya gelirken, sıkıntılı bir süreçten geçildiğini söyledi.

Konunun siyaset üstü bir konu olduğunun altını çizen Genç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Biz burada siyaset yapmıyoruz. Bugün Kayseri’de yaşananları tüm Türkiye takip ediyor. Çok sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Burada bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım. Türkiye’nin her yerinde bu kadar ciddi sayıda mülteci bu kadar ciddi sayıda Suriyeli… Bu ülkenin bunu kaldırması mümkün değil. 15 milyon Suriyeliyi barındırması da, geçindirmesi de gıdasını sağlaması da mümkün değil. Kayseri’de 150-180 bin göçmenden bahsediliyor. Bu şehir bunu kaldırabilir mi? Nüfusunun yüzde 10’u, 15’sine tekamül ediyor. Ama bunu çözeceğiz. Hep birlikte çözeceğiz. Türkiye birçok sıkıntıyı halletti bununda üstesinden gelecek.“