Milletvekili Genç komşuda dert dinleyecek!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bugün Nevşehir'de patates üreticilerinin derdini dinleyecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Milletvekili Genç komşuda dert dinleyecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi, Nevşehir’de dert dinleyecek. CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile Nevşehir Derinkuyu’da patates üreticileriyle bir araya gelecek olan Genç, üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyecek. 
CHP’lilerle patates üreticilerini bir araya getirecek olan etkinlik saat 14.00’de CHP Derinkuyu ilçe başkanlığı önünde gerçekleşecek. ‘Milletin derdi, bizim derdimizdir’ diyen Genç, ‘Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle yarın Nevşehir/Derinkuyu’daki çiftçi buluşmasına Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve Nevşehir İl Başkanımız Sayın Bülent Yumuş ile birlikte katılacağız. Tüm patates üreticilerimiz, çiftçilerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.’ dedi. 
Nevşehir, Türkiye’nin patates üretiminde önemli bir yere sahip. Bu yıl patates fiyatları dibi gördü. Tarlada 4 liraya satılan patates nedeniyle üreticiler tepkili ve seslerini duyurmak istiyor.