Milletvekili Ersoy yangın yerinde…

MHP Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde büyük bir yangın felaketi yaşayan Uçak Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve İşletmesi'ni ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Milletvekili Ersoy  yangın yerinde…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP MYK üyesi Ali Uçak’ın sahibi olduğu Manisa Alaşehir’deki Uçak Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve İşletmesi’nde 14 Ağustos 2024 tarihinde büyük bir yangın faciası yaşanmış, yangına 2 uçak, 1 helikopter, 17 itfaiye aracı, orman işletme araçları, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait iş makineleri ile müdahale edilmişti.

Milletvekili Ersoy  yangın yerinde…

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ali Uçak’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ersoy o anları sosyal medya hesaplarından, ‘Geçtiğimiz haftalarda, Uçak Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve İşletmesinde büyük maddi kayıplı yangın yaşayan, değerli dostum ve kıymetli MHP MYK üyemiz Ali Uçak’ı işletmesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Büyük yangının izlerini hızla silmeye çalışan Sayın Ali Uçak’ın Türk ekonomisine büyük katkı sunan üretim ve ihracatlarda yine şampiyon olduğu günleri en kısa zamanda yine görmek dileklerimle… Allah her daim yolunu açık etsin." İfadeleriyle paylaştı.