Milletvekili Ersoy, Kayserispor için başkan adayını açıkladı

Kayserispor'da geçtiğimiz hafta ertelenen Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştiriyor. Genel Kurulda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kulüp için başkan adayını açıkladı. Detaylar Kayseri olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Milletvekili Ersoy, Kayserispor için başkan adayını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de ilk haftayı BAY geçen Kayserispor, ikinci hafta Sivasspor ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Kaybedilen maçın ardından zehir zemberek açıklamalarda bulunun Kulüp Başkanı Ali Çamlı, istifa ettiğini söylemiş ve genel kurul kararı almıştı. 

9 Eylül Pazar günü yapılması planlanan Genel Kurul yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 15 Eylül (Pazar) tarihine ertelenmişti. Kayserispor Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Divan Başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptı. Genel Kurula MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dirgenali ve taraftarlar katıldı. 

Genel Kurulda konuşan Milletvekili Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milletvekili Ersoy, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere birçok kişi ile istişare ettiklerini söyleyerek, "Kayserispor Kulübü Başkan adayımız Ali Çamlı'dır. Ben kendisini yakınen tanıyorum. Ailesi bu durumdan muzdarip ve kesinlikle böyle bir şeyin olmasını istemiyorlar. Ama bazen şehir için eliizi taşın altına değil kafanızı taşın altına koymanız gerekir. Zor zamanlarada adamlık belli olur. Kayseripsor zor günler geçiriyor ama biz Ali Çamlı başkanım geldiği günden bu güne kadar yaptıklarına şahidiz, yapacaklarına kefiliz ve sonuna kadar yanındayız." dedi.