Milletvekili Ersoy'dan dikkat çeken Kayserispor paylaşımı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından dikkat çeken Kayserispor mesajıı paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Milletvekili Ersoy'dan dikkat çeken Kayserispor paylaşımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig 2023-2024 futbol sezonu fikstür çekimi geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi. 20 takımın mücadele vereceği ve 38 hafta sürecek yeni sezonda boy gösterecek olan Kayserispor, ilk maçını sahasında son maçını deplasmanda oynayacak.

Son şampiyon Galatasaray ile sahasında oynayacağı maçla sezonu açacak olan sarı-kırmızılılar, sezonu Sivasspor deplasmanında noktalayacak. Kayserispor, 38 hafta sürecek 2023-2024 sezonunun ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir ile sahasında, Beşiktaş ve Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig fikstürü böyleyken Kayserispor bir yandan da hazırlık maçlarını sürdürüyor. Kayserispor ilk hazırlık maçını İstanbulspor ile yapmış maçı 3-2 kazanmıştı. İkinci maçı Gençlerbirliği ile oynayan Sarı Kırmızılılar bu maçı da 1-0 kazandı. Sarı kırmızılılar son hazırlık maçını 31 Temmuz günü de Konyaspor ile yapacak. 
Diğer yandan Kayserispor'da transfer yasağının kaldırılacağı gün merakla bekleniyor. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala henüz kadrosuna yeni isimler katamayan Kayserispor'da transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı merakla takip ediliyor. 

Transfer konusu gündemdeki yerini korurken Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ersoy, “Herkes müsterih olsun.” dedi. Milletvekili Ersoy açıklamasını şöyle sürdürdü; “Herkes müsterih olsun, Kayserispor konusunda üzerimize düşeni fazlası ile yapıyoruz, yapacağız da. Biz bu şehri adam gibi sevdik, bizde milliyetçilik şehrinin takımını sahiplenmek ile başlar..!”