Milletvekili Ersoy da orada olacak!

Kayseri, Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçına odaklanırken Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Milli Maç coşkusunu hep beraber yaşamak için orada olacağını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Milletvekili Ersoy da orada olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye, Kayseri sabırsızlıkla saat 22.00’yi bekliyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı bugün saat 22.00’de Avrupa futbolunun önemli ülkelerinden Hollanda ile karşı karşıya kalacak. Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği maç saati Kayseri de ayrı bir coşku ile kutlanacak. Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale, milli maç coşkusunu hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanında yaşamaya davet etti. Kısa sürede geniş kitlelerin destek olduğu çağrıya Kayserispor tutkusuyla bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da kayıtsız kalmadı.

Sosyal medya hesaplarından Kapalı Kale’nin milli maç organizasyonuna katılacağını belirten Ersoy, ‘Akşam 22:00’de Kapalı Kale’nin Milli Maç organizasyonunda ben de Millet Bahçesi Etkinlik Alanında olacağım.’ mesajını paylaştı.