Milletvekili Dursun Ataş hangi partiye geçecek? İşte kulislerden yansıyan bilgiler…

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren etkin rol alan, iki dönem İYİ Parti'den milletvekili seçilen Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın partisinden istifa etmesinin ardından Kayseri kamuoyunda Ataş'ın hangi partiye geçeceğini konuşmaya başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde….

Milletvekili Dursun Ataş hangi partiye geçecek? İşte kulislerden yansıyan bilgiler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içerisinde etkin bir rol alan, iki dönem İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili seçilen Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partisinden istifası Kayseri’de günün en önemli konusu oldu. 

Meral Akşener’in genel başkanlığı bıraktığı kurultayda adaylardan birini desteklemek yerine partisinde birleştirici bir rol üstlenen Ataş’ın istifasının ardından Ataş’ın bundan sonraki siyasi hayatını hangi partide sürdüreceği konuşulmaya başladı. 

Kamu görevinin ardından MHP’de siyasete atılan ve MHP’den Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Ataş’ın yeniden MHP’de siyaset yapması mümkün? Ancak siyasi kulislerde Ataş’ın bundan sonraki siyasi hayatını eski partisi MHP’de değil AK Parti’de sürdüreceği görüşü ağırlık kazanıyor. Ataş’ın istifasının ardından yaptığı açıklamasındaki, ‘Ancak milletimizin bana verdiği temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmak için bu istifa kararımın artık gerekli ve kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Nitekim bu kararı alırken en büyük dayanağım, milletimizin talep ve isteklerini en doğru şekilde algılama ve menfaatlerini her şeyin üzerinde tutma arzumdur.’ sözleri de Ataş’ın vatandaşların talep ve isteklerine yanıt verebilmek için iktidar partisi çatısı altında siyaset yapmayı işaret ettiği şeklinde yorumladı.