Milletvekili Çopuroğlu duyurdu: Kayseri 'Yola' girdi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın önemli projelerinden biri olan Kültür Yolu Festivali'ne dahil edildiği müjdesini verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Milletvekili Çopuroğlu duyurdu: Kayseri 'Yola' girdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2021 yılında Türkiye'nin çeşitli illerini içine alan bir Kültür Yolu Festivali’ni hayata geçirdi. Türkiye'nin uluslararası marka değerini yükseltmek ve tarihi ve kültürel birikimleri cazibe merkezi haline getirmek amacıyla hayata geçirilen bu projeye bir çok il dahil edilirken; Kayseri’nin bu proje içinde yer almamıştı.

Milletvekili Çopuroğlu duyurdu: Kayseri 'Yola' girdi!

Artık Kayseri’de farklı kentlerde sanatı, kültürü, tarihi, tek bir noktada birleştirmeyi başaran; Türkiye'nin En Büyük Festivali olan Kültür Yolu Festivali’ne dahil oldu. Kayseri için büyük önem taşıyan bu gelişmeyi AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ‘2025 Kayseri kültür yolu hayırlı olsun. Kayseri mizin kültürel zenginliklerini koruma ve turizmdeki potansiyelini artırma adına çok değerli bir adımdır. Kayseri'mizin kültür ve turizm alanındaki gelişimine yapacak bu katkılar için Kültür ve turizm bakanımıza teşekkür ediyoruz.’ İfadeleriyle duyurdu.