Milletvekili Ataş'tan belediye başkan adaylarıyla ilgili açıklama!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin bugün açıklanan belediye başkan adayları ile ilgili olarak konuştu. Ataş, 'Kayseri'yi iyi belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Milletvekili Ataş'tan belediye başkan adaylarıyla ilgili açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de bugün Kayseri mesaisi vardır.

Partinin Grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener 3 ilçe belediye başkanını daha kamuoyuna tanıttı. Parti Grup toplantısında Akkışla Belediye Başkan adayı Osman Türk, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Metin Kılıçaslan ve Hacılar Belediye Başkan adayı da Alper Ceyhan olarak açıklandı. 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, adayların tanıtımının ardından Kayseri heyetini Ankara'da ağırladı. Ataş, "İl Başkanımız sayın Tansu Şener ve kıymetli heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Açıklanan Belediye Başkan adayları ile ilgili de açıklama yapan Milletvekili Ataş, "Kayseri’yi İYİ belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız" dedi.

Ataş, "Genel Başkanımız sayın Meral Akşener tarafından bugün açıklanan; Akkışla Belediye Başkan Adayımız Osman Türk, Pınarbaşı Belediye Başkan Adayımız Metin Kılıçaslan, Hacılar Belediye Başkan Adayımız Alper Ceyhan’a çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum.  Değerli adaylarımız şehrimize, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.