Milletvekili Ataş: Milletin yüzüne baka baka yalan söylemeyi bırakın!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşın her geçen gün artan zamlar ve giderek zorlaşan hayat şartları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığını, ancak AKP'nin bu tabloyu görmezden gelmeye devam ettiğini söyledi. Yaşanan bütün zorluklara rağmen AKP'nin tozpembe algı operasyonlarına devam ettiğini dile getiren Ataş, 'Hala milletin yüzüne baka baka 'ekonomi iyi, Türkiye uçuyor, büyüyor' diyebiliyorlar. Edep yahu. Siz vatandaşın halini görmez misiniz? Her şey ortada. Milleti aldatmayı, kendinizi kandırmayı bırakın artık' dedi. Ataş, AKP'lilerin sırça köşklerinden çıkmadıkları için çarşı-pazarı bilmediklerini de dile getirerek, 'Ballı maaşları olanlar, ihalelerle kendilerini ve yandaşlarını zengin edenler vatandaşın halini ne bilsin' diye konuştu.

Milletvekili Ataş: Milletin yüzüne baka baka yalan söylemeyi bırakın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşların sıkıntılarını gündeme taşımaya ve AKP iktidarını uyarmaya devam ediyor. Ekonomide yaşanan sorunlara değinen ve vatandaşın her geçen gün büyük sıkıntılarla karşı karşıya bırakıldığına dikkat çeken Ataş, AKP iktidarının ise “Ekonomi iyi” yönündeki söylemlerine tepki gösterdi. 
"MADEM EKONOMİ BU KADAR İYİ, VATANDAŞ NEDEN BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKİYOR?"
“Vatandaşın halini görmeyenler, bilmeyenler atıp tutmaya, algı oluşturmaya devam ediyor” diyen Ataş, Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Meclis’te yaptığı konuşmayı da hatırlatarak, “Cumhurbaşkanı TBMM’deki konuşmasının büyük bölümünde ekonominin ne kadar iyi olduğunu anlattı. Gerçekten insan inanamıyor. Bu kadar vatandaştan uzak olunmaz. Madem ekonomi bu kadar iyi, çiftçi neden tohum, gübre ve ilaç alamıyor? Vatandaş neden kış yakacağını alamıyor, pazara çıkamıyor? Gençlerimiz neden işsiz geziyor?” diye sordu.
"MİLLETİN YÜZÜNE BAKA BAKA YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN!"
Vatandaşın alım gücünün her geçen gün düştüğünü, art arda gelen zamlarla da vatandaşın dayanacak halinin kalmadığına vurgu yapan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Her şey ateş pahası. Döviz zirve yaptı. Vatandaş enflasyon ve faiz yükü altında eziliyor. Elektrikten doğalgaza, akaryakıttan kiralara kadar iğneden ipliğe her şeye zam geldi. Her geçen gün alım gücü daha da düşüyor. Vatandaş dün aldığını bugün alamıyor. AKP iktidarına sorsan her şey yolunda. Yahu milletin yüzüne baka baka yalan söylemeyi bırakın. Siz ballı maaşlarla uçuyorsunuz, ama vatandaş uçuruma uçuyor. Geçinemiyor. Artık kiloyla değil, taneyle alıyor. Her şey ortada. Milleti aldatmayı, kendinizi kandırmayı bırakın attık. Bu millet gerçekleri görüyor. Çünkü yaşıyor, hissediyor. İlk seçimde sizin bu yalana ve talan düzeninize gereken cevabı verecek. Türkiye, İYİ Parti ile her alanda iyi olacak” şeklinde konuştu.