MHP ve İYİ Parti düellosu! İncetoprak: Dün nerdeydiniz, bugün neredesiniz?

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, partisine yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'e geçmişte attığı twettleri örnek göstererek, tepki gösterdi. Ataman'ın geçmiş defterleri açtığı açıklamasına MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak'tan da yanıt geldi.

MHP ve İYİ Parti düellosu! İncetoprak: Dün nerdeydiniz, bugün neredesiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman'a tepki gösteren, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “İP Kayseri İl Başkanı, gerçekte kendi kirli suretlerini ve rezil hallerini dışa vurmuştur” ifadesinde bulundu.
Bahse konu twetlerin hiçbirisinin unutulmuş twitler olmadığını tam aksine tarihin hakikatini yansıtan, Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in duruşunu doğrulayan twitler olduğunu belirten MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Biz dün de PKK ile beraber olunmasına karşı duruyorduk, bugün de karşıyız! MHP, Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakıyla PKK terör örgütünün başını hem içerde hem de dışarda ezmeye devam ediyor. Teröristler bizden kaçacak delik arıyor. İP’li Ataman, Bilmiyorsan söyleyelim, savunduğunuz PKK’lıların tamamının başını eziliyor ve şanlı askerimiz Kandil dağına Türk Bayrağı dikmek üzere ilerliyor. Hayırdır, rahatsızlığınız ve hazımsızlığınız bu yüzden mi?” dedi. İncetoprak, “Peki siz ne yapıyorsunuz? Dün nerdeydiniz, bugün neredesiniz?” diye sorarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Biz teröristle görüşme, konuşma ve müzakere olmaz, mücadele edilmelidir derken, bugün dediğimizi sürdürüyor ve yapıyoruz. Sebati Ataman sen ve partin ise PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’yi koruma ve aklamakla meşgulsün. Partin İP, HDP’yi meşru gördüğünü ve mecliste olması gerektiğini açıkladı. Sizi bu derece PKK sevici ve koruyucu konuma getiren nedir? Senin genel başkanını Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri çektiren ve ortalıktan sıvışmasını sağlayan kimin iradesidir? CHP’nin emir eri konumuna nasıl geldiniz? Kim sizi kandırdı? Kimin oyuncağı haline geldiniz? Hiç utanmıyor musunuz? Proje Partisi olduğunuz artık tescillendi! Sizin varlığınız artık PKK’nın hayata tutunması için sergilenen varlıktır, hepiniz bu yolun kurbanısınız! Genel başkanınız hani Cumhurbaşkanı adayıydı? Ne oldu, kimi aşamadınız?”

Ataman, MHP'li Özdemir'e eski defterleri açarak, cevap verdi!

Haberin detaylarını okumak için TIKLAYIN