MHP MYK Üyesi Korkmaz: Hedefimiz alayını almaktır

MHP MYK Üyesi Korkmaz: Hedefimiz alayını almaktır
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), üyesi Süleyman Korkmaz Milliyetçi Hareket Partisi’nde 2 gün süren olan Kızılcahamam kampını  Kayseri Olay Gazetesi Haber Merkezi’ne değerlendirdi. Korkmaz ; Kızılcahamam bizde geleneksel bir hale geldi. Genel Başkanımız Devlet bahçeli her sene bu dönemde MYK ve MDK üyeleri ile bir araya geliyor. Burada verimli bir toplantı oldu. Toplantıda yerel yönetimle ilgili, dış politika ile ilgili, meclise gelecek olan af yasası ile ilgili, Cumhur ittifakının hükümet sistemi ile ilgili genel başkan yardımcılarımız bilgileri paylaştılar. Dış politika ile ilgili uzmanlarımız bilgiler verdi. Burada bir yol haritası ile ilgili bazı kararlar alındı. Çokta verimli bir toplantı oldu.  Gelecekte neler yapılacağı yönünde görüşmelerimiz oldu. “ dedi.

Af tartışmalarına ilişkin olarak “ Af yasasını sulandırmaya kalkıyorlar” diyen MHP MYK Üyesi Korkmaz

“FETÖ, PKK bunu yarın kullanırsa, kader kurbanları isyan çıkarırlarsa burada kimler zarar görür?” sorusunu yöneltti ve şunları söyledi; Af yasasından bahsetmek istiyorum. Af yasasını sulandırmaya kalkıyorlar. MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’yi şimdiye kadar takip edilseydi bu ülke buralara gelmezdi. Bakıyorsunuz konuşmacılar çıkıyor kendinden haberleri yok. Kaprisle birinci partiyiz diyerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Af derken bunlar cezaevlerine gidip bir bakmışlar mı? Cezaevi şartları uygun mu? Üçer kişi bir ranzada yatıyor.  FETÖ, PKK bunu yarın kullanırsa, kader kurbanları isyan çıkarırlarsa burada kimler zarar görür.? MHP Genel başkanı her zaman gelmeden geleceği düşünen ve öngörü ile bunları sezen birisidir. Liderimiz bunları söylerken boşa söylemiyor. 2001’de bir ekonomi ile ilgili bir hadise yaşadık. Yazar kasa attılar. Ekonomi yazar kasa ile mi çöktü? Ülkemize gök diken dış güçler bu yollarla bir şeyler yapmak istiyorlar. FETÖ ve PKK’da taşeronluğunu yapacak. Genel başkanımız gelin bunun mecliste tartışalım diyor. Bunu sulandırmanın bir anlamı yok. Cumhurbaşkanlığı ittifakının ikinci ayağı da yerel yönetimler diyor. Güneydoğu’da 102 belediyeye kayyum atandı. Kayyum atanmadan orası PKK’ya hendekler kazdıran, belediyeye giden bütün imkânları PKK için kullanan bir belediye vardı. Kayyumlar şimdi PKK’nın önünü kesti. Hendekler kazılmıyor. Burada şimdi devletini ve milletini sevenlerin kazanması isteniliyor.

Bir parti çıkıyor HDP ile birleşmeye kalkıyor. Başka bir proje partisi var bunlarda geziyor MHP’ye nasıl belediye kaybettiririz diye çalışıyor. Bunların ayaklarını biz biliyoruz. FETÖ ve PKK bu noktada halen ısrar ediyor. MHP liderini takip etmek lazım. Liderimizin söyledikleri hep çıktı”

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  “Bölgenize gidin adaylarınız belirleyin” dediğinin altını çizen Korkmaz şunları söyledi: “Biz genel başkanımızın emirlerini MHP İL Başkanımız Serkan Tok’a aktardık. Genel başkanımız bölgenize gidin adaylarınız belirleyin” dedi  Her tarafta başaracağız. Bütün teşkilatlarımız buna hazır. Biz iddialıyız. MHP hafife alınacak bir parti değil. Alanlara ve sahalara çıkacağız. Allahın izniyle Kayseri’de belediyelerde hedefimiz alayını almaktır. Partimize çok talep var. En iyisini belirleyerek sahalara çıkacağız”

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ