MHP Milletvekili Ersoy infiali yatıştırmak için olay yerinde…

MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de yabancı uyruklu bir kişinin, küçük yaşta yabancı uyruklu bir çocuğu taciz ettiği iddialarının ardından başlayan olayları yatışmak için bölgeye gitti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP Milletvekili Ersoy infiali yatıştırmak için olay yerinde…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de akşam saatlerinde yabancı uyruklu bir kişinin, küçük yaşta yabancı uyruklu bir çocuğu taciz ettiği iddialarının ardından başlayan olaylar hızla büyürken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, tansiyonu düşürmek için bölgeye gitti. Olay sonrası toplanan kalabalık yabancı uyruklu şahıslara ait işyerleri ve otomobilleri ateşe verirken, Baki Ersoy vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı. Bir evin balkonun dan vatandaşlara seslenen Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de bölgeye geldiğini belirterek, Vali Çiçek ile birlikte sorunun çözümü için adım atılacağını belirterek, vatandaşların sakin olmalarını istedi. 

Tüm çağrılara rağmen vatandaşlar sokaklarda beklemeye devam ediyor. Bölgeye sevk edilen emniyet güçleri de kalabalığın dağılması için zaman zaman TOMA’larla vatandaşlara müdahale ediyor.