MHP Milletvekili Ersoy: Hakime saldırdığım iftira. FETÖ kumpası var, tüm detayları belgeleriyle açıklayacağım

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde tartışmalar sürüyor. İlçe seçim kurulunun CHP'nin önde tamamladığı seçimi iptal etmesinin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan açıklama: FETÖ ve kumpas var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Milletvekili Ersoy: Hakime saldırdığım iftira. FETÖ kumpası var, tüm detayları belgeleriyle açıklayacağım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde seçim kurulu seçimi iptal etti. 31 Mart tarihinde yapılan seçimi CHP'nin adayı Deniz Yağan önde tamamlamış, MHP Milletvekili Baki Ersoy ve partilileri ise seçime hile karıştırıldığını iddia etmişlerdi. 

Yaşanan bu yöndeki tartışmaların ardından ilçe seçim kurulu seçimi iptal etti ve 2 Haziran 2024 tarihinde seçimin yenilenmesi yönünde karar vermişti. CHP bu kararı itiraz ederek, İl seçim kuruluna başvurulacağını duyurdu. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, FETÖ ve kumpas iddiasında bulundu. 

MHP Milletvekili Ersoy: FETÖ kumpası var!

'Belgeleriyle açıklayacağım! O gece ben sizin oyununuzu bozdum. Orası Başbuğumuz' un Ara toprağı' 

MHP'li Baki Ersoy, şu ifadeleri kullandı: Yarın 31 Mart Pazar günü Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulunda CHP Belediye Başkan Adayı ve yanındakilerin nasıl bir FETÖ terör örgütü kumpası kurmaya çalıştıklarını ve FETÖ’den atılma bir grup itlerini üzerimize nasıl hem sözlü hemde fiziki olarak saldırttıklarını,sanki 1 saat önce elini sıkıp kolay gelsin dileklerimi ilettiğim hakime saldırmışım gibi iftiralar ile algı yapmaya  çalıştıklarını bütün detayları ve belgeleriyle açıklayacağım.

O gece ben sizin oyununuzu bozdum ve hukuken haklı çıktık, bakın ben sizi uyarıyorum ki bize oyun kurmaya kalkmayın.
Orası Cenneti mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ata toprağı Pınarbaşı, orada oyun bozulur..!