MHP'lilerin Bakan'a verdiği dosyada neler vardı?

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya MHP'liler tarafından bir dosya verildi. Dosyada nelere yer verildi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bültneninde.

MHP'lilerin Bakan'a verdiği dosyada neler vardı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi ziyaretler bulunmak üzere Kayseri’ye geldi. Sabah saatlerinden itibaren Kayseri’de olan Bakan Yumaklı, ilk olarak Kayserili Valiliğini ardından Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ile MHP İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. 

MHP'lilerin Bakan'a verdiği dosyada neler verdi?

Bakan Yumaklı’ya ziyaretleri esnasında Kayseri’de tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. MHP İl Başkanlığı ziyaretinde ise Bakan Yumaklı’ya verilen dosya dikkat çekti.

MHP'lilerin Bakan'a verdiği dosyada neler verdi?

O dosyada neler var?

Sarız Belediye Başkanı ve adayı Baki Bayrak tarafından Yumaklı’ya bir dosya tesliö edildi. Ziyartte verilen bu dosyanın içindekiler ise merak uyandırdı. O anlara ilişkin paylaşım yapan Başkan Bayrak, Sarız’la alakalı talepleri dosya halinde Bakan’a ilettiklerini ifade etti. 

MHP'lilerin Bakan'a verdiği dosyada neler verdi?

Bir paylaşım da MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan geldi. Milletvekili Ersoy ise paylaşımında, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, İl Teşkilatımızı ziyaret etti. Kayseri’mizle alakalı taleplerimizi dosya halinde ilettik. Kıymetli Bakanımıza vereceği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.