'MHP Lideri Bahçeli öldü' iddialarına yanıt geldi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiğine yönelik sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialara resmi ağızdan yanıt geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

'MHP Lideri Bahçeli öldü' iddialarına yanıt geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiği yönünde iddialar sosyal medyada hızlıca yayılmaya başladı. Ortaya atılan bu yöndeki iddialar ve sosyal medya paylaşımları üzerine MHP'den açıklama geldi. 

'MHP Lideri Bahçeli öldü' iddialarına yanıt geldi!

Özdemir: Genel Başkanımızı hedef alan hesaplar tespit edildi! 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 'Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur' açıklaması yaptı.

'MHP Lideri Bahçeli öldü' iddialarına yanıt geldi!

MHP kaynakları: İddialar asılsız

MHP kaynakları ortaya atılan iddiaların asılsız ve Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun da iyi olduğunu aktardı. Gazeteci İsmail Saymaz da söz konusu iddianın sosyal medya üzerinden hızlıca yayıldığını belirterek, katıldığı canlı yayında konuyla ilgili MHP kaynaklarından aldığı bilgiyi paylaştı.

'MHP Lideri Bahçeli öldü' iddialarına yanıt geldi!

Gazeteci Saymaz: Ciddiye alınır düzeyde isimler de bana yazdı! 

Gazeteci Saymaz, 'Yayına katıldığımdan beri bana mesajlar geliyor. Devlet Bahçeli'nin hayatını kaybettiği yönünde iddialar vardı. Bunu ben MHP'li yetkililere sordum. Çünkü ciddiye alınır düzeyde isimler de bana yazdılar. Milletvekillerinden de yazanlar oldu. MHP'li yetkililer bana, Bahçeli'nin bu akşam Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız'la bir etkinliğe katıldığını ve sağlığının da gayet yerinde olduğunu söyledi. Bu asılsız iddiaların FETÖ'cüler tarafından çıkarılıp, sosyal medyada dolaşıma sokulduğunu belirtiler' şeklinde konuştu.