MHP Lideri Bahçeli ile dikkat çeken görüşme: Talimatı var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve beraberindekiler Ankara'da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştüler. Ziyaret ile ilgili açıklama var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Lideri Bahçeli ile dikkat çeken görüşme: Talimatı var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve beraberindeki İl Yöneticileri Ankara'ya çıkarma yaptı. MHP Genel Merkezinde partinin Lideri Devlet Bahçeli ile görüşen MHP Yöneticilerinin ziyareti sonrasında açıklama geldi. 

Hangi isimler ziyarette yer aldı? 

Açıklamada, yapılan görüşmede  Bahçeli'nin emir ve talimatlarının alındığı dile getirildi. Diğer yandan Ankara'daki ziyarette İl Başkanı Demirezen'in yanısıra İl Yöneticileri Çetin Başpınar ve Talat Eyüp Ensari de yer aldı. 

Bahçeli'nin selamı var

MHP Kayseri İl yönetiminden yapılan açıklamada, 'Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanımız Sayın Seyit Demirezen ve İl yöneticilerimiz makamında ziyaret ederek, emir ve talimatlarını aldılar. Liderimiz tüm hemşerilerimize ve ülküdaşlarımıza selamlarını ilettiler. Saygıdeğer Genel Başkanımızı Cenabı Allah başımızdan eksik eylemesin.' ifadeleri kullanıldı. 

MHP Lideri Bahçeli ile dikkat çeken görüşme: Talimatı var!

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen' den Bahçeli paylaşımı 

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de ziyarete yönelik olarak' Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi, makamında ziyaret ederek, emir ve talimatlarını aldım, Liderimiz tüm hemşerilerimize ve ülküdaşlarımıza selamlarını ilettiler' dedi.