MHP'li vekilden Kayseri iddiası, 'Açık ara farkla kazanacağız'

AK Parti'nin MHP'yi ziyaretinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yerel seçimler için iddialı konuştu… Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

MHP'li vekilden Kayseri iddiası, 'Açık ara farkla kazanacağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı'nın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ankara'da düzenlenen AK Parti aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Büyükkılıç, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ve diğer parti temsilcileri tarafından karşılandı.

MHP'li vekilden Kayseri iddiası, 'Açık ara farkla kazanacağız'

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve il ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükkılıç'a eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç’ı MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkanı Gülsüm Gökçe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sarız Belediye Başkan ve Başkan Adayı Baki Bayrak, Pınarbaşı Belediye Başkan ve Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkan ve Başkan Adayı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkan ve Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım ve Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin karşıladı.

MHP'li vekilden Kayseri iddiası, 'Açık ara farkla kazanacağız'

Ersoy, “Seçimleri açık ara farkla kazanacak’

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını söyledi. 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimin sadece bir yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini belirten Ersoy, “Ülkemizin bulunduğu durumu göz önüne alırsak bu hak ile batılın mücadelesinin olduğu bir seçim” dedi.