MHP'li vekil Ersoy o isme sahip çıktı: Utanmazlık!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan dikkat çeken çıkış. Ersoy, kime sahip çıktı ve 'Biz fitneyi ezer, iftiranın bağrına balyoz gibi ineriz. Biz vatan yolunda yürümeye devam edeceğiz. Gölge etmeyin yeter' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'li vekil Ersoy o isme sahip çıktı: Utanmazlık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan dikkat çeken tepki. Ersoy, MHP AR-GE Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'e sahip çıktı. 

Ne oldu? 

Bazı haber sitelerinde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin oldukça tartışma yaratan grup toplantısındaki Abdullah Öcalan sözlerinin ardından partide tüm okların Bahçeli’nin metin yazarlığını yapan İzzet Ulvi Yönter’e çevrildiği' yönünde yapılan  haberlerin ardından MHP'li bazı isimlerden Yönter'e destek mesajları atıldı. Ersoy da bu isimler arasında yer aldı. 

MHP'li vekil Ersoy o isme sahip çıktı: Utanmazlık!

'Bu mücadelede sembol isimlerden biri'

'Biz fitneyi ezer, iftiranın bağrına balyoz gibi ineriz. Biz vatan yolunda yürümeye devam edeceğiz. Gölge etmeyin yeter' diyen Ersoy, 'Biz, adımlarımızı her daim Liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefte, Türk milletinin birliğini, beraberliği ve varlığını korumak için atarız. Yolumuz onun yoludur ve yüreğimiz, beynimiz onun işaret gösterdiği yerdedir. Türk milleti için fedakârca mücadele eden, can ve kan veren şehitlerimiz, gazilerimiz her daim bizim başımızın tacıdır. Onların başını öne eğdirecek, aziz ruhlarını incitecek her davranıştan imtina ederiz. Hepimizin ortak kaygısı vatanımızı kıyamete kadar Türk düşmanlarından korumaktır. Dilimiz, kalemimiz, kelamımız, zamanımız, enerjimiz her daim Türk milletinin emrindedir. MHP Genel Başkan Yardımcımız, kıymetli ağabeyim İzzet Ulvi Yönter de bu mücadelede sembol isimlerden birisidir. Ismarlama ve sipariş haberlerle, onun mücadelesini gölgelemeye, karalamaya çalışan kim varsa eksiktedir, ayıptadır, utanmazlıktadır. Biz fitneyi ezer, iftiranın bağrına balyoz gibi ineriz. Biz vatan yolunda yürümeye devam edeceğiz. Gölge etmeyin yeter' şeklinde konuştu. 

 

MHP'li vekil Ersoy o isme sahip çıktı: Utanmazlık!