MHP'li Tok: Oy patlaması yapacağız

MHP'li Tok: Oy patlaması yapacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok, partisinin Kayseri Milletvekili adaylarını kamuoyuna açıkladı. Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Tok,  “Kayseri’de büyük bir oy patlaması yapacağız ve birinci parti olacağız” dedi.

Diğer yandan MHP’de ilk sırada sürpriz bir gelişme yaşandı. Milletvekili adayları listesinde ilk sırada MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı İsmail Özdemir yer aldı. MHP eski İl Başkanı Baki Ersoy’un ikinci sırada yer aldığı aday listesinde eski vekiller; Hasan Ali Kilci ile Süleyman Korkmaz’ın yanı sıra Gesi Belediyesi’nin son Belediye Başkanı Sami Eker gibi isimler yer almadı. Listede 2 kadın adaya ve bir de öğrenciye yer verilmesi dikkat çekti. MHP, Kayseri’den 40 isim aday adaylığı için başvuru yapmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi, 21 Mayıs’ı yani aday listesinin verileceği son tarihi beklemedi milletvekili adayları kamuoyuna açıklandı. MHP İl Başkanı Serkan Tok da parti binasında basın toplantısı düzenledi ve Kayseri Milletvekili adayı olan 10 ismi saydı. Tok,“24 Haziran 2018’de yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde 40 aday adayımız arasından 10 adayımızı Genel Başkanımızın takdirleri ile belirlemiş bulunmaktayız. Yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımızın Danışmanı İsmail Özdemir (Makina Yüksek Mühendis) birinci sırada yer alırken, ikinci sırada eski İl Başkanımız Baki Ersoy (İş adamı) üçüncü sırada eski Kadın Kolları Başkanımız Serap Şule Kalın (MYK üyesi-Tercüman), dördüncü sırada eski İl Başkanımız Mazhar Gündoğ (Makina Mühendisi), beşinci sırada Bünyan eski Belediye Başkanımız Mehmet Özmen (Turizmci), altıncı sıra Mehmet Göçmen (Mali Müşavir), yedinci sıra Gazeteci Rifat Açıkgöz, sekizinci sıra İsa Ferah (Mali Müşavir), dokuzuncu sıra Emine Afşar (Tıbbi Teknolog) ve onuncu sırada Veli Oğuzhan Öztürk (Öğrenci) yer aldı.” ifadelerini kullandı.

 “10 ADAYIMIZIN 10’UNUDA İNŞALLAH MECLİSE GÖNDERECEĞİZ”

 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde  “Kayseri’de büyük bir oy patlaması yapacağız” diyen Tok, aynı zamanda birinci parti çıkacaklarını iddia etti. Tok şunları söyledi:  “Kayseri’de büyük bir oy patlaması yapacağız. 27. Dönem Kayseri Milletvekili adaylarımız açıklandı. Birbirinden kıymetli aday adaylarımızın arasından belirlenen aday listemiz ile birlikte inşallah 24 Haziran 2018 seçimleri Türkiye için büyük önem arz etmektedir. Bunun bilinciyle hareket ederek seçim çalışmalarımızı 18 Mayıs’a kadar aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla birlikte sürdürdük. Bundan sonra da Allah nasip ederse yine omuz omuza vererek belirlenen adaylarımızı Ankara yolunda destekleyecek, Kayseri’de birinci parti olacağız. 10 adayımızın 10’unuda inşallah meclise göndereceğiz.”

 “HEDEFE KİLİTLENDİK, BAŞARACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Serkan Tok, açıklamasında ayrıca hedefe kilitlendiklerini söyleyerek, “Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarını kuracağız” dedi. Başkan Tok,  “Bugüne kadar aday adayı olarak partimize güç veren, bu zorlu süreçte yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla aday olsun olmasın hepsinin gece gündüz demeden çalışacaklarına inanıyorum. Listemizde alanında kendini ispatlamış, bilgili, donanımlı, gönlü vatan ve millet sevgisi ile dolu, hiçbir ihanet şebekesi ile işbirliği yapmayacak, Türk’ün şerefli iktidarının kadrolarını dolduracak birbirinden değerli isimler bulunmaktadır.  Bugüne kadar bizlere destek veren Kayseri Halkının bundan sonrada adaylarımıza gereken desteği vereceğinden şüphemiz yoktur.  Kayseri’de ve Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in kadroları özlemle beklenmektedir. Düne kadar diğer partilere oy veren vatandaşlarımızın bundan sonraki süreçte MHP’ye destek vereceklerine inanıyorum. Bununla birlikte bugüne kadar MHP’ye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımızın ise daha çok çalışacağına ve adaylarımızı kucaklayacaklarına inanıyorum. Bizler nefis hesabı yapmayan bir hareketin mensupları olarak Kayseri başta olmak üzere Tüm Türkiye’de Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarını kuracağız. Hedefe kilitlendik. Çalışacağız, başaracağız.” dedi.

Haber Merkezi-Hüseyin GÖKTAŞ