MHP'li Özdemir'den Okumuş'a sert tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 'Nazif Okumuş'un tek sermaye ve mahareti Rahmeti Başbuğumuzun yemeğine baharat dökmekten öteye geçememiştir.' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

MHP'li Özdemir'den Okumuş'a sert tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TBMM 21. Dönem MHP İstanbul Milletvekilliği de yapan Nazif Okumuş’un ulusal bir televizyon kanalında yaptğı açıklamalara sert tepki gösterdi.

MHP'li Özdemir, "Nazif Okumuş’un tek sermaye ve mahareti Rahmeti Başbuğumuzun yemeğine baharat dökmekten öteye geçememiştir." dedi.

Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "MHP’yi anormal gören, toplumsal ve sosyal iddialarını geri bıraktığını Halk Tv ekranlarından ifade eden Nazif Okumuş’un tek sermaye ve mahareti Rahmeti Başbuğumuzun yemeğine baharat dökmekten öteye geçememiştir. Bu haliyle Nazif Okumuş, MHP’yi anlayabilecek kapasite ve durumda olmadığı için olsa gerek Halk Tv’ye kadar düşmüş bir şahıstır. Abant toplantılarının müdavimlerinden olarak FETÖ’nün kayığında yolunu tutturmaya çalışan Nazif Okumuş’un, kuzeni Sadettin Tantan ile beraber Koray Aydın’a ne tür tezgahlar kurduğunu muhatapları çok iyi bilir, bu da sadece onların açıklayabileceği bir husustur." ifadelerine yer verdi.