MHP'li Ersoy'dan dikkat çeken 6 yıllık faaliyet özeti!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mustafa Baki Ersoy, milletvekilliği boyunca faaliyetlerinin özetini görsel bir video klip ile anlattı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP'li Ersoy'dan dikkat çeken 6 yıllık faaliyet özeti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mustafa Baki Ersoy, 6 yıllık milletvekilliği süresince gerçekleştirdiği faaliyetlerinin özetini görsel bir video klip ile paylaştı.

2018 yılında gerçekleşen Genel Seçimler'de MHP Kayseri Milletvekili olarak Meclis'e giren MHP'li Ersoy vekilli dönemince, 220 adet konferans ve panel davetine katılırken, 537 kez esnaf ve halk ziyaretinde bulundu. Ersoy, 602 düğüne katılım gösterirken, 443 ziyarette, 45 tv programına, 421 teşkilat faaliyetine katıldı. 352 taziye ziyareti, 317 hasta ziyareti, 342 spor faaliyeti, 87 açılış töreni, 302 resepsiyon ve törene katılan Ersoy, 626 kez de seçim çalışmasında bulundu. 

TBMM'deki konuşmalarında 379 kere Kayseri'yi gündeme taşıyan Ersoy, TBMM Başkanlığı'na ise iletmiş olduğu 63 yazılı soru önergesi mevcut. Ersoy, vatandaşlardan gelen kayıtlı 16.590 talebi de çözüme kavuşturdu.