MHP'li Ersoy'dan, Bahçeli ziyareti ve mesajı! Dikkat çeken açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinin Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ersoy, 'Allah Liderimiz başımızdan eksik etmesin. Onun evladı olmanın huzuru ve mutluluğu hayatımızın en büyük anlamıdır' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'li Ersoy'dan, Bahçeli ziyareti ve mesajı! Dikkat çeken açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Milletvekili Ersoy, ziyaretinin gerekçesini de Kurban Bayramı ve Babalar Günü olarak açıkladı.

Onun evladı olmanın huzuru ve mutluluğu hayatımızın en büyük anlamıdır

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ziyaretiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Liderimiz Sayın Devlet  Bahçeli’yi idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı ve Babalar Günü öncesi ziyaret ederek hem Bayramını hemde Babalar gününü kutladım. Allah Liderimiz başımızdan eksik etmesin. Onun evladı olmanın huzuru ve mutluluğu hayatımızın en büyük anlamıdır. Onun vizyonuna yüklediği ülke meselelerine çözüm çabaları, Türkiye’nin birliği ve beraberliği noktasındaki milli duruşu her daim biz evlatları için ayrılmayacağımız çizgidir.