MHP'li Başkan kına yaktı

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, asker kınası programına katılarak kına yaktı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'li Başkan kına yaktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’li Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, mazbatasını aldıktan sonra çalışmalarına hız verdi. Başkan Metin, Bünyan’ın turizm açısından gelişmesi noktasında önemli bir adım olan Cam Seyir Terasını ziyaret etti. Burada ziyaretçiler ile bir araya gelen Metin, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. Ardından Çağlayan ve Hanımeli Kadın Kooperatiflerini de ziyaret ederek vatandaşlara teşekkür etti. 

MHP'li Başkan kına yaktı

Metin,  daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Selim Bahçebaşı'nın yeğeninin Asker Kınası programına katıldı. Burada askere kınayı yine Metin yaktı.

MHP'li Başkan kına yaktı

Programda açıklamalarda bulunan Metin, Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Hayırla ailesine kavuşmayı nasip etsin. Bu vesileyle vatani görevini yerine getirirken şahadete kavuşmuş tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. 

MHP'li Başkan kına yaktı