MHP'li Baki Ersoy: Küfür ettiğim iddia edilen hakim lehimize karar verdi!

MHP ile CHP arasında Pınarbaşı düellosu devam ediyor. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve MHP Milletvekili Baki Ersoy arasında süren düelloda Ersoy'dan yeni bir açıklama daha geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'li Baki Ersoy: Küfür ettiğim iddia edilen hakim lehimize karar verdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında Pınarbaşı düellosu sürüyor. CHP'nin seçimi önde tamaladığı ardından MHP'nin itirazı ile seçimin YSK tarafından iptal edildiği ilçede belediye seçimi 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. Seçim öncesi taraflardan dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

MHP'li Baki Ersoy: Küfür ettiğim iddia edilen hakim lehimize karar verdi!

Hırsızlık, haksızlık ve usulsüzlüklerinizi algı operasyonları ile kapatamadınız, oyun bozuldu

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, seçim kurulu hakimine küfrettiğine yönelik iddialarla ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı. Ersoy, 'Hakime küfür ettiğimi iddia edenler aynı hakimin itirazımızda lehimize karar verdiğini,bunun yanında il seçim kurulunda 3 hakimin yine bizi haklı bulduğunu ve seçimlerin yenilenmesi konusunda YSK’daki 11 Hakimin son noktayı koyduğunu birileri CHP’nin algı yapmaya çalışan yöneticilerine hatırlatmak isterim. Hırsızlık, haksızlık ve usulsüzlüklerinizi algı operasyonları ile kapatamadınız, oyun bozuldu, şimdi karar Aziz Pınarbaşılı hemşerilerimizindir' dedi.