MHP'li Baki Ersoy, Büyükkılıç'ı neden ziyaret etti! Hangi talepleri iletti?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, bazı talepleri iletti. Ersoy'un ilettiği talepler merak konusu oldu. Başkan Büyükkılıç da ziyaretle ilgili olarak 'Kayseri'de birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşıyoruz' ifadelerini de kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'li Baki Ersoy, Büyükkılıç'ı neden ziyaret etti! Hangi talepleri iletti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Ziyaret Kayseri Büyükşehri Belediyesi'nde gerçekleşti.

Ersoy: Talepleri ilettim, istişarede bulunduk

Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan MHP'li Ersoy, bazı talepler ilettiğini belirtti. Ersoy, 'Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç Beyefendiyi ziyaret ederek, tarafımıza iletilen talepleri ilettik, istişarelerde bulunduk. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ederim' dedi.

MHP'li Baki Ersoy, Büyükkılıç'ı neden ziyaret etti! Hangi talepleri iletti?

Büyükkılıç: Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum

İkilinin buluşmasında nelerin konuşulduğu ve Ersoy'un Büyükkılıç'a hangi talepleri ilettiği merak konusu oldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise 'Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilimiz  Baki Ersoy belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Birlik beraberliğin bereketini yaşıyoruz

Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Kayseri’de birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşıyoruz' ifadelerini de kullandı.