MHP Kocasinan'dan örnek davranış

MHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı 1. Bölge Teşkilatı'ndan örnek davranış... Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

MHP Kocasinan'dan örnek davranış

Kayseri’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber bin 134 okulda eğitim gören 320 bin öğrenci ders başı yaptı. Okullar şenlenirken MHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı 1. Bölge Teşkilatı örnek bir davranışta bulundu.

MHP Kocasinan'dan örnek davranış

1. Bölge Başkanı Ali Solak ve bölge yönetimi, bölgedeki okulları ziyaret ederek eğitimcilerin 2024-2025 eğitim-öğretim yılını kutlarken, ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere çanta ve kırtasiye malzemelerini okul yönetimlerine teslim etti.

MHP Kocasinan'dan örnek davranış

Konuyla ilgili MHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı 1. Bölge Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu anlamlı organizasyona her zaman olduğu gibi yine büyük destek veren MHP Kocasinan İlçe Başkanımız Sayın H. Ali Doğan Bey'in, eğitimcilerimize ve öğrencilerimize olan selamları da iletilmiştir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, yeni eğitim-öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyoruz."

MHP Kocasinan'dan örnek davranış