Kayseri ve Afyon Milletvekilleri de Sucuk tartışmasına dahil oldu!

Kayseri ve Afyon Milletvekilleri de Sucuk tartışmasına dahil oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Afyon’un Sandıklı İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kayseri’de sucuk üreticilerini kızdıracak bir açıklama yaptı. Başkan Çöl, sosyal medya hesabından “Kayseri Afyon sucuğunun anca getir götürünü yapar.” ifadelerini kullandı.

KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ERSOY: AYIP, YAZIK SANA

Bu paylaşıma tepki gösteren MHP Milletvekili Baki Ersoy, Çöl’e yönelik olarak “Ayıp, yazık sana” dedi. Ersoy, “Bu nasıl bir üsluptur? Bir Belediye Başkanı bu şekilde mi Kadim Şehrimiz Kayserimizi aşağılamaya çalışır? Biz de Afyonkarahisar şehrimiz ile ilgili mi yazacağız bu durumda? Ayıp, yazık sana..!”  paylaşımı yaptı. 

AFYONKARAHİSAR MİLLATVEKİLİ TAYTAK: TOMARZA'DA 4 YIL ÖĞRETMENLİK YAPTIM…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da konuya dahil oldu. Kayseri’de görev yaptığını ifade eden Taytak, “Ben Kayseri Tomarza'da 4 yıl öğretmenlik yaptım, memleketim Afyonkarahisar'ın sucuğu da, ülkemizin en kadim şehirlerinden Kayseri'nin sucuğu da çok güzeldir. Afyon da bizimdir, Kayseri de bizimdir. Güzellikleri paylaşarak çoğaltalım. Bize bu yakışır” açıklaması yaptı.

ÇÖL: KAYSERİ - AFYON PAYLAŞIMINI GENÇLER BEĞENMEMİŞ

Hedefteki isim Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de artan tepkilerin ardından paylaşımını silerek, şu ifadeleri kullandı:  “Kayseri - Afyon paylaşımını gençler beğenmemiş gençlerimiz emanetçilerimiz için her şeyi yaparız. Kaldırdım gitti. Manevi değeri yüksek iki şehrimiz, Kayseri’de bizim Afyonkarahisar’da”

ÖNCE

 

SONRA