MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan 'Bıktım' açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bıktı mı? Son aylarda sürekli gündemde olan, yaptığı açıklamalarla da gündemden düşmeyen Ersoy'dan dikkat çeken açıklama. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan 'Bıktım' açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Son günlerde önce 'Çukura itilmeye layık olanlar' sözleri ardından Kayserispor ile ilgili yaptığı sert açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken MHP'li vekil Ersoy, şimdi de 'Bıktım' açıklamasıyla akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan 'Bıktım' açıklaması!

Kimseyi yarı yolda bırakmayız

Vefa vurgusu yapan Ersoy, kimseyi yarı yolda bırakmayacaklarını söyledi. Ersoy, 'Vefalı davranan tüm dostlarımız bilir ki biz, bize yardım edeni asla yarı yolda bırakmayız. Bu vefalı dostlarımızla beraber ortaya koyduğumuz net tavır şudur. Hiçbir zaman ben bıktım deme hakkımız yoktur. Bıkabiliriz ama asla vazgeçemeyiz. Kimseyi yarı yolda bırakamayız' ifadelerini kullandı. 

Canlarımız, mallarımız davamıza feda olacak 

MHP'li vekil Ersoy, 'Bu ahdımız bizim bahtımız olacak. Canlarımız, mallarımız ise inandığımız Türk İslam davasına feda olacak'  diye konuştu.