MHP Kayseri eski Milletvekilinden dikkat çeken Bahçeli ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, partisinin Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, bir süre görüştü. Korkmaz'ın, Bahçeli ziyareti dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Kayseri eski Milletvekilinden dikkat çeken Bahçeli ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) eski Üyesi Süleyman Korkmaz, partisinin Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Korkmaz'ın Bahçeli ziyareti dikkat çekti. MHP'de il başkanlığı da olmak üzere zor zamanlarda farklı görevlerde bulunan Korkmaz, Ankara'da partisinin genel merkezinde Bahçeli ile bir süre görüştü.

MHP Kayseri eski Milletvekilinden dikkat çeken Bahçeli ziyareti

MHP Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, Bahçeli ziyaretine yönelik olarak yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımızın ayır dualarını aldım" açıklaması yaptı. Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre görüşen ve fikir alışverişinde bulunan MHP Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, ziyaretine yönelik olarak şu paylaşımı yaptı: Ülkücü Hareketin Lideri, Sayın Genel Başkanımı ziyaret ederek hayır dualarını aldım. Ömrünüz bereketli, varlığınız daim olsun.

MHP Kayseri eski Milletvekilinden dikkat çeken Bahçeli ziyareti

Süleyman Korkmaz kimdir?

Süleyman Korkmaz, iş insanı, siyasetçidir. 1 Ocak 1968 tarihinde Kayseri Talas’ta (Süleymanlı Köyü) doğmuştur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmazlar İnşaat Limited Şirketi’nin kurucusu ve ortağıdır. 2006 -2010 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı yapmıştır. 7 Haziran 2015 (25. Dönem) tarihinde yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili seçilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi'nde MYK Üyesi olarak görev yapmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Korkmaz, aynı zamanda Ülkücü Şehit Mehmet Korkmaz'ın da kardeşidir.