MHP Kayseri'de yeni dönem pozu! Yeni Başkandan ilk açıklama geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı resmen değişti. İl Başkanının yanı sıra merkez ilçeler Kocasinan ve Melikgazi'de de Başkan değişimi oldu. Yeni Başkanların yeni dönem fotoğrafı dikkat çekti. MHP Kayseri'nin yeni İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, yaşanan değişimin ardından ilk açıklamasını yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Kayseri'de yeni dönem pozu! Yeni Başkandan ilk açıklama geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl yönetiminde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Başkan Ahmet Bağçovan ve il yönetiminin görevden alınmasının ardından MHP Kayseri İl Başkanlığı koltuğuna oturan Seyit Demirezen de görevden alındı. Demirezen'in yerine yeni İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın oldu. Kalın'dan boşalan Melikgazi İlçe Başkanlığı'na Murat Titizbaş atanırken, Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan'ın yerine ise Behsat Önder yeni ilçe Başkanı oldu.

MHP Kayseri'de yeni dönem pozu! Yeni Başkandan ilk açıklama geldi

MHP'nin yeni Başkanları, yeni dönem pozlarıyla dikkat çekti.

MHP'nin yeni Kayseri il Başkanından ilk açıklama

Partinin yeni İl Başkanı Avukat Enes Ertuğrul Kalın, açıklama yaptı. Kalın, 'MHP Kayseri il Başkanı olarak hizmete başlamış bulunuyorum' dedi. Kalın, 'Üç hilalin şanına ve aziz hatırasına leke düşürmeden, Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emanetini, Liderimizin yol göstericiliğinde en yukarıya taşımanın hedefiyle hareket edeceğiz' ifadelerini kullandı. 

Başkan Kalın, destek verenlere teşekkür etti

Yeni Başkan Kalın, şunları söyledi: 07.10. 2024 tarihi itibariyle Teskilat islerinden Sorumlu Genel Başkan Yardimcilıgı Birimimizin görevlendirme yazısı iktizasinca MHP Kayseri il Başkanı olarak hizmete başlamış bulunuyorum. Bu kutlu göreve bizi layık gören başta Çok Muhterem Büyüğümüz, Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli Bey'e; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımiz Sayin Semih Yalçın Bey'e, Genel Başkan Yardımcımiz ve Kayseri Milletvekilimiz Sayin ismail Özdemir ve Kayseri Milletvekilimiz Sayin Baki Ersoy'a şükranlarım sunuyorum. Bugüne kadar Kayseri I Başkanlığı vazifesini ifa eden bütün il başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine de teşekkür ediyorum. Ayrica önceki Kocasin ilçe Başkanımız Hacı Ali Doğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni göreve başlayan ilçe başkanlarım Murat Titizbaş ve Behsat Önder'e üstün başarılar dilerim. Verilen vazifenin hayati sorumluluğunun ve manevi ağırlığının farkında olarak; Kayseri özelinde mukaddes davamıza hizmet etmek için çalışacak, üç hilalin şanına ve aziz hatırasına leke düşürmeden, Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emanetini, Liderimizin yol göstericiliğinde en yukarıya taşımanın hedefiyle hareket edeceğiz. Gayret bizden takdir Yüce Allah'tandir.