MHP İl Divan Kurulu toplandı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Divanı toplandı. Toplantıda Eylül ayında yapılacak olan il kongresine yönelik hazırlıklar da konuşuldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP İl Divan Kurulu toplandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Divanı toplandı. İl Başkanı Seyit Demirezen Başkanlığında toplanan yönetim ilçe kongre süreci ve Eylül ayında yapılacak il kongresine yönelik yapılacak çalışmaları masaya yatırdı.

MHP İl Divan Kurulu toplandı!

MHP'DEN AÇIKLAMA
Toplantıyla ilgili olarak partiden yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı İl Divan Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların camiamıza hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz” denildi.
İL KONGRESİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK? 
Diğer yandan MHP Kayseri İl Kongresi, 17 Eylül 2023 Pazar günü yapılacak. Kongre Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 10:00’da başlayacak. Kongreye bir süre önce davet edilen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. 

MHP İl Divan Kurulu toplandı!

İL KONGRESİ DE TEK ADAYLI!
MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, bir süre önce yaptığı açıklamada yeniden aday olduğunu ve il kongresinin de tek adaylı yapılacağını açıklamıştı. Demirezen, “Tek aday olarak gireceğim kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim” mesajı vermişti. MHP’de ilçe kongreleri de tek aday, tek liste şeklinde yapılmıştı. İlçe kongreleri iki günde tamamlanmıştı.

MHP'DEN KONGRE DAVETİ
MHP İl Divan Kurulu toplandı!