MHP İl Başkanı Tok'tan dikkat çeken Covid-19 çağrısı: Gönüllü olun!

MHP İl Başkanı Serkan Tok, parti il yöneticilerinden yerli ve milli aşının faz çalışmalarına gönüllü olarak destek vermelerini istedi.

MHP İl Başkanı Tok'tan dikkat çeken Covid-19 çağrısı: Gönüllü olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN -  MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, il yöneticilerine Erciyes Üniversitesi'nde devam eden Koronavirüs aşısı Faz çalışmalarına gönüllü olarak destek vermeleri çağrısında bulundu. Bu kapsamda MHP'de ilk gönüllü de İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gündoğan oldu. 

REKTÖR ÇALIŞ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi( İKUM ) tarafından gerçekleştirilen yerli Covid-19 aşısının Faz-2 çalışmaları devam ederken,  Rektör Prof Dr Mustafa Çalış, İKUM Müdürü Prof Dr Zafer Sezer ile Aşı Araştırma Geliştirme ve Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof Dr Aykut Özdarendeli de çalışmaları yerinden takip etti. 

'İL BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI ÜZERİNE GÖNÜLLÜ OLDUK'

Faz-2 aşılama çalışmalarına MHP'den de destek geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Gündoğan, İl Başkanı Serkan Tok'un çağrısı üzerine gönüllü oldu. Aşı yaptıran Gündoğan, İl Başkanı Tok'un çağrısına uyduğunu ve yerli, milli aşı için gönüllü olduğunu söyledi. Gündoğan, "MHP İl Teşkilatı olarak her zaman ülkemizin ve insanlarımızın menfaatine olan konularda üzerimize düşeni yapmak hususunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Aşının bu salgın ile mücadelede çok önemli olduğu ortada. Bizler de İl Başkanımız Sayın Serkan Tok Beyin çağrısına uyarak, yerli ve milli aşı için seve seve gönüllü olduk. Bu vesileyle İl Başkanımız ile birlikte ülkemiz için, insanımız için yapılması gereken her şeyin içinde olacağımızın da bilinmesini istiyoruz. İnşallah şehrimizin gözbebeği Erciyes Üniversitesi tarafından geliştirilen bu aşı tez zamanda beklenen faydayı sağlayacaktır. Sayın Rektörümüz başta olmak üzere aşının geliştirilmesi için mücadele eden bilim adamlarımıza ve gönüllü olan vatandaşlarımıza da teşekkürü borç biliriz" ifadelerini kullandı.