MHP İl Başkanı Ersoy : 'Burası Kayseri Burda Oyun Bozulur'

MHP İl Başkanı Ersoy : 'Burası Kayseri Burda Oyun Bozulur'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaşanan terör saldırısına tepkiler sürüyor. Ülkü Ocakları yaşanan terör saldırısını protesto etmek amacıyla bir yürüyüş düzenledi. Saldırının gerçekleştiği ve askerlerimizin şehit olduğu otobüs durağında bir basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Baki Ersoy “ Kayserilileri bu saldırı ile yıldıracaklarını korkutacaklarını sananlar yanılıyorlar. Burası Kayseri burada olun bozulur. Ülkücü hareketin tüm fertleri sorumluluk sahibi ve itidal sahibi olarak davranmaya devam edecekler”dedi

Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ise ; “Bizlerden dilekçeli isim isteyen yurt müdürleri dün sabah saat 08:45’de dilekçelerini almışlar mıdır? Üniversitelerde PKK istemiyoruz diye feryat ederken feryadımıza kulak tıkayan koltuk işgalcileri şimdi bizleri iyi dinlesinler. And olsun ki ne bu şehirde ne de üniversitelerde PKK’lı gezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocaklarının  Kayseri’de  yaşanan ve 14 askerimizin şehit olduğu saldırıyı protesto amacıyla düzenlediği yürüyüşe MHP Eski Milletvekilleri Hasan Ali Kilci , Süleyman Korkmaz, MHP Eski İl Başkanı Mazhar Gündoğ, MHP İl Başkanı Baki Ersoy,  Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın, MHP Kocasinan ve Melikgazi ilçe yöneticileri , Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ve çok sayıda ülkücü katıldı. Talas Meydanı’nda toplanan kalabalık “ Ya Allah Bismillah Allahu Ekber sloganları ve tekbirlerle ile Terör saldırısının yapıldığı bölgeye yürüdüler.

Hain terör saldırısının gerçekleştiği bölgeye gelen MHP’li yöneticiler ve ülkücüler otobüs durağına karanfil bıraktılar. Burada bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Baki Ersoy; Bu güne kadar Kayseri’de böyle bir terör saldırısını hiç görmedik. Kayseri milliyetçi, muhafazakâr bir şehirdir ve bu tavrı ile örnek şehirlerden birisidir. Bu bölücü terör örgütü mensupları zannediyorlarsa ki Kayseri halkı, Kayseri’de yaşayan insanlar bu terör olaylarından dolayı yıkılacaklar, yıpranacaklar, vazgeçecekler, yanılıyorlar. Bizler yılmadan yıkılmadan son nefesimize kadar Türk milletinin bekası için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Biz MHP Mensupları olarak Ülkü Ocaklarımızın düzenlemiş olduğu şehitlerimize saygı yürüyüşüne hep birlikte katıldık. Ve elim hadisenin yaşandığı şehit verdiğimiz, gazi verdiğimiz bu durakta toplandık. Bizler her daim,bu bölücü terör örgütünün şeref yoksunu mensuplarıyla mücadele edeceğiz.,Yine söylüyorum, burası Kayseri  burada oyun bozulur.

“BİZ BU MEMLEKETTE BUNLARI GEZDİRMEYİZ”

Bu böyle bilinsin. Biz Türk Milliyetçileri tüm şehit ailelerimize başsağlığı, gazilerimize şifa, geride kalanlara Allah’tan sabır diliyoruz. Fakat yine söylüyorum burası Kayseri burada terör örgütü yandaşlarına, uzantılarına, mensuplarına göz açtırmayız. Bu memlekette biz bunları gezdirmeyiz, bunun da böyle bilinmesini istiyorum. Milliyetçi, Ülkücü hareketin tüm fertleri sorumluluk sahibi itidalli bir şekilde davrandı, davranmaya da devam edecek. Teşkilat yapımız bunu gerektiriyor; hepsinden Allah razı olsun. Biz devletimizin ve tüm organlarının polisimizin, askerimizin, valimizin yanındayız. Her zamanda üzerimize düşen vazifeyi yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bizler gereksiz kalabalık oluşturup devletin güvenlik güçlerinin işlerini zorlaştırmayacağız. Ama tepkimizi de ortaya koymalıydık, bugün teşkilatlı biçimde tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bunlara bu memlekette biz göz açtırmayız, açtırmayacağız. Yine zannediyorlarsa ki biz bunu yaptık Kayseri halkı korktu, sindi, Hayır biz daha çok kenetlendik, birlik ve beraberliğimizi artırdık.

“İTİDALLİ VE SABIRLI OLACAĞIZ”

Bizim için bu tarz terör işleri, siyaset üstü işlerdir diyen MHP İl Başkanı Ersoy : “Bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır.  Her zaman liderimizin belirttiği gibi bizler sakin olacağız, sokaklarda taşkınlık yapmayacağız, devletimizin yanında itidalli ve sabırlı olacağız. Türk Milletinin içerisine düşürülmeye çalıştığı oyuna düşmeyeceğiz. Burası Kayseri burada oyun bozulur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bizim şehit ve gazi aileleri için üzerimize düşen bir şey var ise; MHP olarak Ülkü Ocakları olarak kapımız açıktır yer, yurt imkanı, üzerimize ne düşerse canımızın, başımızın üzerinde yerleri var.” İfadelelerini kullandı.

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI GEZİCİ: BİZLERDEN DİLEKÇELİ İSİM İSTEYENLER DÜN SABAH 08:45’TE DİLEKÇELERİNİ ALDILAR MI?

Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ise burada yaptığı konuşmada, dün sabah şu an bulunduğumuz noktada hain alçak terör örgütü bir kez daha kahpeliğini sergilemiş silahsız 14 vatan evladının canına kast etmiştir. İçimiz yangın yeri yüreğimiz kan ağlıyor, sözler kifayetsiz kalıyor. Aylardır, yıllardır defalarca belirttiğimiz gibi maalesef haklı çıktık. Keşke haklı çıkmasaydık. Burada bir basın açıklaması yapmıyorum. Yapmakta istemiyorum, sebebini merak edenler son bir yılda yaptığımız basın açıklamalarını okusunlar. Bizlerden dilekçeli isim isteyen yurt müdürleri dün sabah saat 08:45’de dilekçelerini almışlar mıdır? Üniversitelerde PKK istemiyoruz diye feryat ederken feryadımıza kulak tıkayan koltuk işgalcileri şimdi bizleri iyi dinlesinler. And olsun ki ne bu şehirde ne de üniversitelerde PKK’lı gezdirmeyeceğiz   Haber-Foto: Güler Ruhsar AKTAŞ