MHP İl Başkan Yardımcısı mutluluğunu paylaştı

MHP İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ülkü Ocakları Kayseri eski İl Başkanı Aytaç Gezici, mutluluğunu paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP İl Başkan Yardımcısı mutluluğunu paylaştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Aytaç Gezici, sosyal medya hesabından mutlu anını paylaştı. MHP İl Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici, baba oldu. Kızı ile beraber hastaneden bir fotoğraf paylaşan Gezici, kızının ismini de açıkladı. 

Kızına İlbilge ismini veren Gezici, “Hoşgeldı̇n güzel kızım “İlbilge. Allah’ım vatanımıza, milletimize hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin. Rabbim evlat dileyen, isteyen herkese bu duyguyu tattırsın nasip etsin” ifadelerini kullandı. 

İlbilge ismi anlamı: Büyük Selçuklu ve daha önceki imparatorlukların kurulduğu dönemde, bir ülkenin en bilgili kişisine’İlbilge’ denirdi. İlbilge olarak adlandırılan kişilere fikir danışmak için başka şehirlerden hatta başka ülkelerden gelen insanlar olurdu. İlbilge isminin ikinci anlamı, yol gösteren, aydın, münevver ve seçkindir.