MHP: Hazırladığımız projemizin 'Aktif İşgücü' adıyla hayata geçirilmesinden mutluyuz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak: 5 Ekim 2021 tarihinde Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy Beyefendi ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz projemizin bu gün itibari ile 'Aktif İşgücü' adıyla hayata geçirilmiş olması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.

MHP: Hazırladığımız projemizin 'Aktif İşgücü' adıyla hayata geçirilmesinden mutluyuz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de işsizliğin önlenmesi ve bunun yanı sıra iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanın işverenle buluşturulması amacıyla “Aktif İşgücü Programları İşbirliği Protokolü” imzalandı.  Erciyes Anadolu Holding binasında gerçekleştirilen törende, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İŞKUR Müdürü Ayşe AK ve Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin açıklamalarda bulundu. Yapılan konuşmalarda imzalanan protokolün işverenlerin ihtiyacının karşılanmasında önemli yer alacağı vurgulandı.
“MİLLETVEKİLİMİZ BAKİ ERSOY İLE BİRLİKTE SUNDUĞUMUZ PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ”
Diğer yandan protokol imza törenine MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da katıldı. İncetoprak, Aktif İşgücü Programları İşbirliği Protokolü” ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

HaberMHP İl Başkanı İncetoprak, şu ifadeleri kullandı: 5 Ekim 2021 tarihinde Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy Beyefendi ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz projemizin bu gün itibari ile “Aktif İşgücü” adıyla hayata geçirilmiş olması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Projemizin hayata geçmesinde emeği geçen başta Sayın valimiz Şehmus Günaydın Beyefendi olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’Beyefendi’ye, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürümüz Ayşe Ak Hanımefendi’ye Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Baki Ertekin Beyefendi’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Sevdamız Kayseri’miz için düşünmeye ve çalışmaya devam ediyoruz.

Haber

İşbirliği Protokolü imzalandı!

Haberin detayları için TIKLAYIN