'MHP erken seçime hazır'

'MHP erken seçime hazır'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Korkmaz, 38 Kent TV’ye ülke gündemini değerlendirdi. Korkmaz, erken seçime MHP teşkilatlarının hazır olduğunu söyledi. Ticaret Odası seçimleri hakkında da değerlendirmede bulunan Korkmaz, KTO Eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın Fetullahçılar tarafından seçildiğini savundu.

 Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Korkmaz, ülke gündemine yönelik haber merkezimize konuştu.

 “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir konuyu söylerken arkası dolu söyler” diyen Korkmaz, erken seçim ile ilgili olarak, “MHP seçime hazır” dedi.

Korkmaz, “Ülke adına kaygılarımız olduğunun dan her zaman bahsederdi. Ülkede sınırımızda sıkıntılar var. Irak, Suriye burada batılı ülkeler teröristlerle iş birliğinde. İçeride PKK, FETÖ belası var. Bunlara baktığında muhalefet partisi, CHP de, bunların sözcüsü haline gelmiş. Biliyorsunuz yakın bir zamanda OHAL kalksın diye ne yaptılar, oturma eylemi başlattılar. Burada ülke açısından bir kaos, bir sıkıntı haline dönüştürmek istiyorlar” diye konuştu.

Cumartesi günü Ankara Kızılcahamam’da kampa gireceklerini kaydeden Korkmaz, Ak Parti ve MHP arasında kurulan ittifakın da ülke için olmazsa olmaz  olduğunu  savundu.

 “BU İTTİFAK OLMAZSA OLMAZ OLARAK GÖRÜLÜYOR”

 Türkiye’de OHAL’in kalmasını PKK, FETÖ ve AB ülkelerinin istediğini dile getiren Korkmaz, erken seçime MHP’nin hazır olduğunu dile getirdi.

AK Parti ve MHP arasında kurulan ittifakın ülke için olmazsa olmazı olduğunu savunan Korkmaz, “Bu ittifak olmazsa olmaz olarak görülüyor. Bu ülke bir 15 Temmuz yaşadı. 15 Temmuz’a gelene kadar konuları MHP vakıftı. 15 Temmuz’dan sonrada yani burada olmazsa olmaz cumhur ittifakını zaten bozma yönünde her yol deneniyor. Ama iki tarafta buna olumlu baktığı için inşallah bu süreç devam edecek. Yani ülkenin birlik beraberliğe çok ihtiyacı var. Genel Başkanımız her zaman birlik beraberlik mesajları veriyor. Yani tek vücut. Allah korusun bir Suriye yanı başımızda darmadağın. Avrupa Ülkeleri silah denemeleri yapıyor. Yani buradaki insanlık düşünülmüyor. Oradaki ülke düşünülmüyor. Rusya Amerika kendi içinde silah taciri yapıyor. Silahları deniyorlar, satış ticaretine bakıyorlar. Maalesef geldiğimiz nokta bu. Bizimde kaygılarımız sınırlarımız. Avrupa ülkeleri bakıyorsunuz teröristle beraber oluyor. Bakın Amerika’da kongreden yeniden karar çıkarıyorlar teröristlerle YPG ye silah yardımı konusunu ortada” şeklinde konuştu.

“DAHA ÖNCEDEN MHP’DE GÖREV YAPTI, ÇOKTA İYİ OLDU”

MHP Kayseri teşkilatlarının dinamik bir şeklide seçime hazır olduklarını da söyleyen Korkmaz, “MHP’yi parçalamaya çalışsalar da, birliğimizi bozmayacağız.”dedi.

Kayseri Ticaret Odası seçimlerini Ömer Gülsoy’un kazanması Kayseri açısından olumlu olduğunu ifade eden Korkmaz, “Eski Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Fetullahçılar tarafından seçildi” ifadelerini kullandı.

Korkmaz, “Ömer Gülsoy bu şehrin ileri gelen esnafı, şehri de iyi bilen kişi, bizim de arkadaşımız. Daha önceden MHP’de görev yaptı, çokta iyi oldu. Kayseri için güzel oldu. Kayseri için bir şans Ömer Gülsoy ve ekibi. Yani bu işi başaracaklarını Ticaret Odasının bundan sonra Fetullah veya başka bir benzer şeylerle anılmayacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonra tüccarın, tacirin sesi olacak diyoruz” dedi.