MHP'den İyi Parti'ye ittifak çağrısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısını paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde.

MHP'den İyi Parti'ye ittifak çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2019 yerel seçimlerinde ve 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde CHP ile Millet İttifakı'nın ana paydaşı olan İyi Parti'nin bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. CHP ile yeni bir ittifaka sıcak bakmayan İyi Parti'ye MHP'den davet geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin İyi Parti'ye ittifak çağrısını sosyal medya hesabından yayımladı. Mesajda, “Sayın Genel Başkanımız, 1 Ağustos 2019tarihinde twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp sonradan İyi Parti bünyesine geçen isimlere bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız, sizlere hürmetlerini sunarak, İyi Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar. Çağırdık Dönmediniz Yuvaya, Yerel Îktidarda Komşu Olalım Ülke Hayrına" ifadelerini kullandı. 

CHP ile yerel seçimlerde ittifak yapmaya sıcak bakmayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in MHP Lideri Bahçeli'ye ne cevap vereceği ise merak ediliyor.