MHP'den Bünyan çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl yönetimi Bünyan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftara çıkarma yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.
MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, İl Divan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen ve Yönetimi, Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları Bünyan Belediyesinin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.
İftar programı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, ‘Mübarek Ramazan ayının bereketiyle, gönül birliğimizi pekiştirerek, bu vesileyle faaliyetlerimiz üzerinde istişarelerde bulunduk. Bizleri bir araya getiren nazik davetleri için Bünyan Belediye Başkanımız sayın Selahattin Metin’e ve emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin de eşi Suna Metin ile birlikte katıldığı iftar programı ile ilgili olarak, katılımcılara teşekkür etti. Metin ‘İftar programı düzenleyerek aynı zamanda yaptığımız ve yapmayı planladığımız projelerimiz üzerine görüşmeler gerçekleştirdik’ şeklinde konuştu.