MHP'de yeni Başkan beklenen ilki gerçekleştirdi! Bir araya geldiler

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Kayseri İl Başkanı olarak görevlendirilen Enes Ertuğrul Kalın, görevine başladı. Kalın, yeni unvanıyla bu kapsamda beklenen ilk buluşmayı da gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'de yeni Başkan beklenen ilki gerçekleştirdi! Bir araya geldiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl yönetiminde yaşanan değişim dikkat çekmişti. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Başkan Ahmet Bağçovan ve il yönetiminin görevden alınmasının ardından MHP Kayseri İl Başkanlığı koltuğuna oturan Seyit Demirezen ve yönetimi de görevden alındı. Demirezen'in yerine yeni İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın oldu. Kalın'dan boşalan Melikgazi İlçe Başkanlığı'na Murat Titizbaş atanırken, Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan'ın yerine ise Behsat Önder yeni ilçe Başkanı olarak görevlendirdi.

MHP'de yeni Başkan'ı beklenen ilki gerçekleştirdi! Bir araya geldiler

Partide yeni Başkanlar görevlerine başladı. Hayırlı olsun ziyaretleri ile birlikte yoğun günler geçiren Başkanlar, yeni döneme yönelik mesajlarını da vermeye başladı.

Kalın'dan Başkan olarak ilk Bahçeli ziyareti

Diğer yandan MHP'de Kayseri'nin yeni İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Başkan seçildikten sonra yeni ünvanıyla ilk MHP Lideri Devlet Bahçeli ziyaretini de gerçekleştirdi. Ankara'da MHP Genel Merkezi'nde Bahçeli ile görüşen Kalın, 'Genel Başkanımızın talimatlarını aldım' dedi.

MHP'de yeni Başkan'ı beklenen ilki gerçekleştirdi! Bir araya geldiler

Kayseri'ye selamları var

Ziyaretle ilgili olarak MHP Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 'İl Başkanımız Sayın Enes Ertuğrul Kalın Milliyetçi Ülkücü camianın Lideri,Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek emir ve talimatlarını alarak,Genel Başkanımızın,tüm hemşehrilerimize selamlarını iletmekten onur duyarız' denildi.