MHP'de görevden alınan Başkan: Teşekkür ederim

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) sürpriz bir kararla Seyit Demirezen il başkanlığı görevinden alındı. Görevden alınan Demirezen'den ilk açıklama geldi Detaylar haberimizde.

MHP'de görevden alınan Başkan: Teşekkür ederim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl yönetiminde dikkat çeken değişiklikler yaşandı. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Başkan Ahmet Bağçovan ve il yönetiminin görevden alınmasının ardından MHP Kayseri İl Başkanlığı koltuğuna oturan Seyit Demirezen de görevden alındı. Demirezen'in yerine yeni İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın oldu. 

‘Alnımızın akıyla devraldığımız bu görevi, alnımızın akıyla, hiçbir şaibeye mahal vermeden teslim etik’

İl Başkanlığı görevinden alınan Demirezen’den ilk açıklama geldi. Demireze açıklamasında,

“Yaklaşık 15 ay önce Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle atandığım, sonrasında kongreyle seçildiğim MHP İl Başkanlığı görevim bugün itibarıyla son bulmuştur. Ben ve yol arkadaşlarım 15 aylık süre içerisinde her bir ülküdaşımın desteği ve hayır duasıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareketi layıkıyla temsil etmeye çalıştık. Bu süre içerisinde desteklerini bizden esirgemeyen, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunarım.

Alnımızın akıyla devraldığımız bu şerefli görevi, yine alnımızın akıyla, hiçbir şaibeye mahal vermeden teslim etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Yüce Yaradan son nefesimizi de bu gönül rahatlığıyla vermemiz nasip etsin. Bu vesileyle, tüm il-ilçe yönetimlerimize, tüm teşkilatlarımıza ve ülkücü olmanın şerefini yaşayan her bir ülküdaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun.” ifadelerini kullandı.