MHP'de dikkat çeken toplantı! İl Başkanlığında buluştular

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığında dün akşam saatlerinde dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. MHP Kayseri Milletvekilleri, mevcut İl Başkanı ve eski İl Başkanlarının yer aldığı görüşmede neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'de dikkat çeken toplantı! İl Başkanlığında buluştular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı dün önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın’ın ev sahipliğindeki buluşmaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, eski İl Başkanlarından Adnan İncetoprak ve Ahmet Bağçovan katıldı. 

‘Büyük ve güçlü bir aileyiz! 

Dikkat çeken buluşmada neler konuşulduğu merak konusu olurken eski Başkan İncetoprak’tan açıklama geldi. “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığımızda bir araya gelerek, partimizin köklü değerlerine ve vatanımıza olan bağlılığımızı bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya koyduk” diyen İncetoprak açıklamasını şöyle sürdürdü; “Genel Başkan Yardımcımız Milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir, Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy, İl Başkanımız Sayın Enes Ertuğrul Kalın ve önceki dönem İl Başkanımız Sayın Ahmet Bağçovan ile aynı safta yer almak, ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu gösteriyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”