MHP'de beklenen oldu! O isim aday adaylığını açıkladı

MHP'de beklenen oldu. O isim aday adaylığını açıkladı. Adaylığa ilişkin yapılan açıklamada 'Talas'tan Cumhur İttifakı'nın aday adayı olarak başvurusunu yaptığı' ibaresi dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

MHP'de beklenen oldu! O isim aday adaylığını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri eski İl Başkanı Adnan İncetoprak , 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Talas ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.  Adaylığa ilişkin yapılan açıklamada "Talas’tan Cumhur İttifakı’nın aday adayı olarak başvurusunu yaptığı" ibaresi dikkat çekti

Bugün Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde önce Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen Adnan İncetoprak, ardından MHP’den Talas Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.  

MHP'de beklenen oldu! O isim aday adaylığını açıkladı

Genel Başkan Bahçeli’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ile Baki Ersoy ile bir araya gelen İncetoprak, görüş alış verişinde bulundu.  

İncetoprak, MHP İl Başkanlığı görevinin ardından MHP 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde Kayseri 3. sıra milletvekili adayı olmuştu. Partinin her kademesinde görev alan İncetoprak’ın Talas’tan Cumhur İttifakı’nın aday adayı olarak başvurusunu yapmasının parti içinde memnuniyet ile karşılandığı ifade edildi. Talas’a Üç Hilal’i dikmeye talip olduğunu dile getiren Adnan İncetoprak, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin kabulü beni onore etti.  Sayın Genel Başkanımızın hayır duaları ile çıktığımız bu yolda Talas için gece gündüz çalışmaya talibiz” dedi.  

MHP'de beklenen oldu! O isim aday adaylığını açıkladı