MHP, CHP'li eski başkandan ilçe binası satın aldı

 MHP, CHP'li eski başkandan ilçe binası satın aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe teşkilatlarına hizmet binası satın almaya devam ediyor. Partinin İl Başkanı Baki Ersoy, Felahiye ilçe teşkilatı için de yer satın aldıklarını ifade etti. Öte yandan MHP’ye ilçe binasını ise CHP’li Felahiye eski belediye başkanı İsmet Gürsel Kısır satı.

MHP, Kayseri’de ilçe teşkilatlarına ilçe binası satın almaya devam ediyor. Bir süre önce Develi ve Talas ilçe teşkilatları için yer satın alan ve tapularını da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teslim eden MHP İl yönetimi bu kez de Felahiye ilçesinde parti  teşkilatı için yer satın aldı.

“TÜM İLÇELERİMİZDE KİRA KÜLFETİNDEN KURTARACAĞIZ”

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, “ Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli Lideri Devlet Bahçeli'nin vekaletleri ile Develi ve Talas İlçe başkanlıklarımızdan sonra Felahiye İlçe Teşkilatımızın yerini de satın almış bulunuyoruz. Daha önce de söylediğim gibi tüm ilçelerimizde kira külfetinden bu teşkilatları Allah'ın izniyle kurtaracağız ve inşallah büyüyüp yetiştiğimiz bu teşkilatlara kalıcı bir eser bırakacağız. Biz sadece konuşmuyoruz, icraat yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

“PAZARLIĞI YAPTIK, TAPUDA DEVRETTİK, DEMOKRASİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Diğer yandan MHP’ye il binası yerini ise CHP Felahiye eski Belediye Başkanı İsmet Gürsel Kısır sattı. Kısır, konuyla ilgili olarak, “Baki Başkanımızla siyasette değil ama bu konuda bir pazarlık yaptık. Çünkü siyasette pazarlıklar son günlerde arttı. Ama bizimkisi başka pazarlık.  Cumhuriyet Meydanı’nda bir yerimiz vardı ve MHP İl Başkanı Baki Ersoy ile anlaşıp, o yeri tapuda kendilerine devrettik. İlçe teşkilatı olarak kullanacaklar ve kısa bir süre sonra oraya taşınacaklar. Geçtiğimiz hafta anlaştık, şimdide tapuda devri işlemlerini yaptık. Hayırlı olsun. Demokrasimize de hayırlı olsun” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN