Meteorolojinin açıklaması heyecanlandırdı! Bu kez kar yağacak mı?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Peki, Kayseri'yi de nasıl bir hava etkili olacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteorolojinin açıklaması heyecanlandırdı! Bu kez kar yağacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de soğuk havalar etkisini gösterirken vatandaşlar da özellikle merkeze kar yağışını heyecanla bekliyor. Peki Kayseri’de bu hafta içi kar yağışı etkili olacak mı? Bu sorunun yanıtını Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü verdi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü itibari ile azalarak mevsim normalleri civarına ineceği tahmin edildi. Yine en düşük sıcaklığın -3 en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olması beklendiği söylendi.

Meteorolojinin açıklaması merkezde yaşayan vatandaşları heveslendirdi. Merakla ve büyük bir özlemle beklenen kar yağışının Kayseri merkezde çarşamba günü etkisini göstermesi bekleniyor. 

Kayseri’de hava pazartesi günü yer yer sisli ve puslu, salı günü yüksek kesimlere karla karışık yağmurlu, çarşamba günü aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, perşembe ve cuma günü ise yer yer sisli ve puslu olacak. 

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu:


Meteorolojinin açıklaması heyecanlandırdı! Bu kez kar yağacak mı?