Meteorolojiden 'yağış' açıklaması

Hafta sonunu yağışlı geçiren Kayserilileri hafta içinde nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteorolojiden 'yağış' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsiminin ilk ayı hazirana sayılı günler kaldı. Birkaç hafta önce kışlıklar kaldırıldı yazlıklar çıkarıldı. Fakat Kayseri’ye yaz daha gelmedi. Özellikle hafta sonunda Kayseri’de yağmurlu hava etkisini gösterdi. Özellikle akşam saatlerinde kuvvetini artıran yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabah ve akşam saatlerinde sıcaklıklar hissedilir derece düşerken bazı vatandaşlar kabanlarını yeniden giydi. 

Meteorolojiden 'yağış' açıklaması

Geçtiğimiz hafta sonu da Kayseri’de benzeri görüntüler kaydedilmiş hatta her yıl milyonlarca turist ağırlayan Erciyes’e kar yağmıştı. Peki Kayseri’de yağmur yağışları devam edecek mi yoksa güneş gökyüzündeki yerini yeniden alacak mı? Bu sorunun yanıtını Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü verdi. 

Meteorolojiden 'yağış' açıklaması

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda, yağışların devam edeceği görülürken, kuvvetli yağış için uyarıda yapıldı. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin altında seyredeceği söylenirken hava sıcaklıklarının en düşük 4 derece, en yüksek ise 21 dereceyi görmesi bekleniyor.

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu:
 

Kayseri'ye yaz geliyor mu? İşte 5 günlük hava tahmin raporu