Meteorolojiden uyarı: O saatlere dikkat!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Raporda vatandaşlara bir de uyarı yer aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteorolojiden uyarı: O saatlere dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz ayının son mevsimi olan ağustos ayı ile birlikte Kayseri’de hava sıcaklıkları artış gösterdi. Temmuz ayını biraz yağışlı ve sabah ile akşam saatlerinde serin geçiren kentte ağustos ayının ilk günleri ile birlikte sıcaklıklarda artış yaşandı. Peki sıcaklıklardaki artış devam edecek mi? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. 

Rapora göre, kentte hafta boyunca az bulutlu ve açık bir hava etkili olacak. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken en düşük sıcaklığın 14, en yüksek sıcaklığın ise 35 derece olacağı tahmin ediliyor. Yine yayımlanan raporda günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında vatandaşlardan acil bir işleri olmadığı sürece dışarı çıkılmaması istenildi. Uyarıda, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi. 
 

Meteorolojiden uyarı: O saatlere dikkat!