Meteorolojiden uyarı: Çarşamba gününe kadar dikkat

Kayseri'de hafta sonunu değerlendirmek için plan yapan vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için beklenen hava durumunu açıkladı. Detaylar Kayseri Olay olarak derlediğimiz haberimizde.

Meteorolojiden uyarı: Çarşamba gününe kadar dikkat

Kayseri’de perşembe günü itibariyle hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. Kentin bazı bölgelerinde yağışlı hava etkili olurken bazı yerlerde ise kar yağışı etkisini gösterdi. 

Meteorolojiden uyarı: Çarşambaya kadar dikkat

Hafta sonu iznini dışarıda değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise hava durumunu araştırmaya başladı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladığı hava tahmin raporuyla merakları giderdi. Rapora göre Kayserilileri cumartesi-pazar günü hava parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu olacak. Kentte, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek.  Salı günü ise Kayseri’nin doğu ilçelerinde aralıklı yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur bekleniyor. 

Meteorolojiden uyarı: Çarşambaya kadar dikkat

Diğer yandan meteoroloji tarafından zirai don tehlikesine karşı uyarı yapıldı. Uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; il genelinde (23.10.2024) Çarşamba sabah saatlerine kadar hafif ve orta kuvvette don hadisesinin görüleceği beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadeleri kullanıldı.