Meteoroloji yine uyardı: Açık alanda bulunmayın

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. İşte bu hafta Kayserilileri bekleyen hava… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji yine uyardı: Açık alanda bulunmayın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsiminin başlamasıyla sıcaklıklarda ciddi artış yaşandı. Bunaltıcı havaların etkili olduğu kentte hafta içi nasıl bir havanın etkili olacağı merakla takip edilirken Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından beklenen açıklama geldi. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, kentte bu hafta içinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Kayseri'de en düşük sıcaklığın 15, en yüksek sıcaklığın ise 36 dereceyi göstermesi öngörülüyor.

Sıcak havalarda dışarı çıkmak için ise yüksek sıcaklık uyarıları sürüyor. Bu kapsamda Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi. 
 

Meteoroloji yine uyardı: Açık alanda bulunmayın