Meteoroloji uyardı: Tedbirli olun! (28 Temmuz 2024)

Bugün dışarıya çıkmak için plan yapan vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserilileri nasıl bir hava beklediğini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji uyardı: Tedbirli olun! (28 Temmuz 2024)
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pazar gününü ailesi ile birlikte geçirmek isteyen vatandaşların ilk baktığı yerlerden birisi hava durumu oluyor. Temmuz ayının son günlerinde olmasına rağmen rüzgar ve yağışın etkili olduğu kentte vatandaşlar dışarı çıkarken tedbirli davranmayı seçiyor. Peki bugün Kayserili vatandaşları nasıl bir hava bekliyor? 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bugün havanın parçalı, zamanla az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, rüzgarın kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer de kuvvetli eseceği öngörülüyor. 

Diğer yandan kent için meteoroloji tarafından kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Uyarıda, “Rüzgarın; Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.